Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در حالی که تمامی مسئولان کشوری همزمان با فرمان مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد ساختار‌ها در جهت رسیدن به جهش تولید برنامه ریزی می‌کنند و مسئولان استان فارس نیز طی چندین ماه گذشته بار‌ها از رفع مشکلات صنایع تولیدی سخن گفتند، اما متأسفانه در استان فارس بازهم شاهد تعطیل شدن یک کارخانه به دلیل عدم گازرسانی در فصل زمستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل کارخانه گفت: هر سال با آغاز فصل سرما و افزایش مصرف گاز خانگی کارخانه‌های صنعتی یا مصرف گاز را کاهش میدهند یا از سوخت جایگزین برای فعالیت کارخانه استفاده می شود که متاسفانه این کارخانه سیستم استفاده از سوخت جایگزین که مازوت هست را ندارند و شرکت گاز استان فارس با قطع گاز کارخانه ،خط تولید هم متوقف شده است.

خان سالار افزود: با تعطیلی کارخانه ۲۵۰ کارگر کارخانه و هزار نفر نیروی وابسته بیکار شدند.

مدیر عامل کارخانه سیمان فیروزآباد هم که سیستم استفاده از سوخت مازوت دارند هم گفت: افزایش سه برابری قیمت مازوت شرایط را برای ادامه کار بسیار سخت کرده است.

شریفی افزود: با این افزایش قیمت سوخت یا باید هزینه محصول تمام شده هم افزایش یابد یا توقف کارخانه را داشته باشیم.

بنی کریمی مدیر عامل شرکت پخش فرآورد‌های نفتی فارس با اشاره به اینکه افزایش قیمت مازوت بر اساس مصوبه فروردین ماه امسال هیئت وزیران انجام شده است گفت:برای حل مشکلات کارخانه‌های سیمان و کاهش قیمت سوخت مازوت با ستاد مرکزی نفت کوره مکاتبه شده تا قیمت‌ها به نرخ قبل برگردد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعطیلی کارخانه سیمان بیکاری کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • افزودنی های بتن
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • بیش از ۱۳۰ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت