Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران،  رهبر معظم  انقلاب اسلامی به صورت زنده و مستقیم از طریق رسانه ملی با مردم سخنران گفتند که اهم فرمایشات رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

حضرت آیت الله خامنه ای با هشدار به کسانی که باعث تعطیلی کارخانه ها می شوند ، تاکید کردند: - باید با کسانی که کارخانه‌ها را به تعطیل می‌کشانند، به نحوی برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایسنا، گزیده بیانات رهبری انقلاب اسلامی در این سخنرانی به شرح زیر است:

- در مورد امیرالمومنین (ع) و معرفی شخصیت این بزرگوار، یک مرحله، امامت آن بزرگوار است که البته منظور امامتی است که امری معنوی است و با ترازوهای عرفی ما قابل اندازه‌گیری نیست.

 - نخبگان و بزرگانی هم بودند که به مفاهیم عالی امامت دست پیدا کردند، کسانی که یا در زمان ما زندگی کردند و یا آثارشان به ما رسیده است.

- با قطع نظر از این رتبه معنوی بالا نیز، امیرالمومنین (ع) برحسب معیارهای دنیوی و بشری هم بعد از پیغمبر اکرم (ص) شخصیتی بزرگ و والامقام است. 

- عدالت بی‌اغماض، گسترده، بدون هیچ ملاحظه و عجیب و غریب که انسان از شنیدن موارد آن شگفت‌زده می‌شود، درکنار ساده‌زیستی آن بزرگوار، شجاعت آن بزرگوار، فداکاری او در راه حق، دریای حکمت او از جمله ویژگی‌های خاص شخصیتی امیرالمومنین (ع) است.

- ما هم از لحاظ شخصی باید از این بزرگوار پیروی کنیم و هم درباب حکومت؛ امروز حکومت دست علاقمندان امیرالمومنین (ع) است و باید همین عدالت، همین شجاعت، همین ویژگی‌ها را پیاده کنیم که البته در این زمینه خیلی عقب هستیم.

- شهادت در میدان جنگ چیز دشواری نیست. در آن زمان شمشیری اصابت می‌کرد و امروز گلوله‌ای این کار را می‌کند. پس این امر همچنان ممکن است، اما صبر برای رسیدن به این شهادت اهمیت دارد.

‌- خدا را شکر که مردان فداکاری در زمان ما هستند و بودند و دیدیم که پیرو امیرالمومنین (ع) در این امر صبر بر فرارسیدن زمان شهادت بودند، عاشق شهادت بودند و منتظر آن بودند و خداوند نصیب‌شان کرد.

- شهید سلیمانی وقتی تهدید دشمنان به شهادت را شنید گفت این همان چیزی است که من در کوه‌ها و جبهه‌ها به دنبال آن می‌گردم، دشمن چطور من را با آن تهدید می‌کند؟

- شهید مطهری مخاطب خود را هدایت می‌کرد، به او اطمینان می‌بخشید. او تکلیف‌گرا بود و دغدغه تکلیف داشت. او هرگز بیکار نماند. میراث فکری پیشینیان را داشت و خود بر آن افزوده بود و این را در اختیار مخاطبان و شاگردان خود می‌گذاشت.

- مهم این بود که شهید مطهری همه ظرفیت‌های حوزه فکر و علم را به اولویت‌های فکری جامعه می‌رساند و متصل می‌کرد و این باید مورد توجه معلمان ما هم باشد.

- کار معلم انتقال میراث فکری بشر به نسل بعدی است و باید با امانتداری تمام این مسئولیت سنگین را پشت سر بگذارد.- امروز در کشور ما امکان آموزش به شکل گسترده‌ای وجود دارد و در گذشته هرگز چنین امکانی فراهم نبود و امروز به برکت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی این امکان فراهم است.

- می‌توان اینطور گفت که معلمان، افسران جوان سپاه پیشرفت کشور هستند. معلمان باید خودشان این نقش تاریخی را باور کنند که اگر چنین شود خود احساس مسئولیت خواهند کرد.

- امروز جوانان ما در یک تهاجم بی‌سابقه و همه‌جانبه از سوی بیگانگان مواجه هستند. معلمان باید کاری کنند که ریزش‌ها نزدیک به صفر باشد و رویش‌ها در بالاترین حد قرار گیرد.

- همه ما وظیفه داریم که شأن معلمان را حفظ کنیم این شأن باید شناخته شود و همه نسبت به آن تفهیم شوند، همچنان که در مورد کارگران هم همین است.

- البته باید به مسائل معیشتی معلمان هم توجه کرد. باید از نقش معلمان در این دوره همه‌گیری کرونا تشکر کنیم که وظایف و مسئولیت آنان را افزایش داد.

- در مورد تمجید از کارگران همین بس که دست او را خداوند و پیغمبر دوست دارند. پیغمبر هم دست کارگر را بوسیده است. در اقتصاد مستقل هم کارگر نقش مهمی بازی می‌کند و ستون اصلی این اقتصاد است.

 - در جمهوری اسلامی البته حق کارگران بیش از جاهای دیگر است، علت آن هم این است که از ابتدای انقلاب دشمنان کوشیدند جامعه کارگری را مقابل انقلاب قرار دهند اما آنان در دفاع مقدس حتی جانشان را هم فدای انقلاب اسلامی کردند.

 - یکی از مهمترین انواع پشتیبانی از تولید، پشتیبانی و حمایت از کارگران است. حمایت از کارگران یعنی حمایت از تولید داخلی. حمایت از کارگر حمایت از ثروت ملی است که برای کشور آبرو، استقلال و قدرت هم در پی خواهد آورد.

- حمایت از کارگر فقط این نیست که پایه حقوقی آنان را متناسب با تورم بالا ببریم، این یک شکل آن است. اما مهارت‌آموزی کارگران مهم است. سطح تخصص آنان باید بالا برود که هم برای آنان نافع است و هم برای افزایش کیفیت تولید.

- توجه به بیمه، بهداشت و درمان کارگران در کنار حفظ امنیت شغلی آنان اهمیت دارد. آنان باید بدانند که شغل‌شان تضمین شده است. برای مسکن آنان هم باید فکر اساسی کرد، چرا که بخش عمده‌ای از پول آنان به اجاره می‌رود.

- ایجاد روابط عادلانه بین دولت، کارفرما و کارگران یکی از مهمترین موارد برای حمایت از کارگران است.

- ایجاد اشتغال برای کارگران، فقط برکات اقتصادی ندارد، بلکه برکات اجتماعی و سیاسی هم دارد. خود ایجاد اشتغال منجر به نشاط و شادابی جوانان می‌شود. کارگر و کارفرما و جوانی که اشتغال داشته باشد بسیار سرزنده خواهد بود و دولت‌ها باید یکی از برنامه‌های مهم خود را همین قرار دهند.

- باید به کسانی که عامل تعطیل کارخانه‌ها بودند هشداری دهم؛ کسانی که برای منافع خود کارخانه را می‌گیرند و برای استفاده از زمین کارخانه، کارگر را اخراج می‌کنند، وسایل و ابزار را می‌فروشند و بعد زمین را نگاه می‌دارند تا برای ساخت و ساز بفروشند، بدانند که چه آگاهانه چه ناآگاهانه در حق جامعه و کشور خیانت می‌کنند.

- دولت و مشخصاً وزارت صنایع و کشاورزی که شغل بیشتری ایجاد می‌کنند باید به این موارد اشاره شده توجه بیشتری داشته باشند. باید با کسانی که کارخانه‌ها را به تعطیل می‌کشانند، به نحوی برخورد شود.

- تشکیل کارگاه‌های کوچک و متوسط باید در کشور افزایش یابد و باید این کارگاه‌ها زنده شوند چه بسیار به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

- بهترین و موفق‌ترین کار برای خنثی‌کردن تحریم‌ها، تلاش واقعی برای تقویت تولید ملی است. اگر با برنامه‌ریزی و پیگیری آن را دنبال کردیم، مطمئن باشیم که تحریم‌ها اول بی‌اثر و بعد برداشته می‌شوند.

- انتخابات به معنای واقعی کلمه یک فرصت مهم است و نباید مردم را دلسرد کرد.

 - انتخابات را با حرف‌های بیهوده و وعده‌های فریبنده نباید خراب کرد. کسانی که می‌خواهند در این کارزا شرکت کنند واقعاً فکر کنند و برنامه به مردم ارائه دهند.

- حضور مردم که مظهر مهم آن انتخابات‌ است، برای حفظ اقتدار و امنیت خودشان و آینده کشور دارند تلاش می‌کنند. عده‌ای مردم را دلسرد می‌کنند، خدشه کردن در کار مسئولان و شورای نگهبان غلط است.

- بنده چون مسئله را دنبال کردم و در مواردی شکایاتی انجام شده بود، بررسی کردیم، اما در هیچ انتخاباتی تخلف جدی که منجر به تغییر نتیجه شود را نداشته‌ایم.

- البته برخی انتخابات را زمانی سالم می‌دانند که نتیجه مطلوب آنان را داشت، اگر چنین نباشد دیگر تمام کسانی که در آن مسئول بودند را متهم می‌کنند.

- گاهی هم مثل سال ۸۸ اغتشاش ایجاد می‌کنند که آن اتهامات بی‌انصافی و این اغتشاشات جرم است.

 - برخی کسانی که در این میدان انتخابات وارد شده‌اند بدون آنکه محاسبه درستی کرده باشند وعده‌هایی می‌دهند که نباید اینگونه باشد. باید برنامه داشته باشند تا در نظر کارشناسان حرف‌هایشان نادرست نباشد.   - سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمی‌شود، سیاست خارجی در همه جای دنیا در مجامع بالا دستی کشور تعیین می شود. البته وزارت خارجه مشارکت دارد ولی اینطور نیست که تصمیم گیری تابع وزارت خارجه باشد، وزارت خارجه مجری است.

- یا گاهی برخی حرف‌هایی می‌زنند که مشخص است قانون اساسی کشور را قبول ندارند. اگر کسی می‌خواهد کاندیدای ریاست‌جمهوری شود باید اسلام و قانون اساسی و اصول آن را قبول داشته باشند، جز این اگر باشد که فرد، شایسته ریاست‌جمهوری نیست.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: رهبر انقلاب اسلامی سخنرانی حمایت از کارگر انقلاب اسلامی وزارت خارجه کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز

اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمد‌های دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیرو‌های خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آن‌ها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مردم با حضور در انتخابات در تعیین سرنوشت خود اثرگذار باشند
  • البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد
  • اهتمام به تحقق راهبرد‌های چهارگانه تعیین شده رهبر انقلاب
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند