Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کانون شوراهای جنوب غرب استان تهران گفت: کیان تایر حدود ۹۴۰ کارگر دارد که سر رسید قرارداد ۷۰۰ نفر به اتمام رسیده و کارخانه فعلاً تصمیمی به تمدید قرارداد آنها ندارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارخانه لاستیک سازی کیان تایر به تولید تایرهای معدنی و دامپتراک کشور می پرداخت و تایرهای خاص و با اندازه‌های بزرگ و خاص را تولید می کرد اما چند سالی است به دلیل مشکلات مالی و مواد اولیه این واحد تولیدی با مشکلات زیادی روبه رو شده است و همین امر عاملی شده تا روند واگذاری این کارخانه انجام و به هیأت  تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما واگذاری این واحدتولیدی طی یک سال و نیم هم نتوانست مشکلات مالی آن را برطرف کند و متأسفانه در 21 فروردین ماه به دلیل تأمین نقدینگی و مواد اولیه تصمیم به تعطیلی این واحد تولیدی گرفته شد.

 علیرضا فتحی مسئول کانون شوراهای جنوب غرب استان تهران در همین ارتباط به خبرنگار تسنیم می گوید: کیان تایر حدود 940 کارگر دارد که سر رسید قرارداد 700 نفر به اتمام رسیده و کارخانه فعلاً تصمیمی به تمدید قرارداد آنها ندارد. 

وی ضمن تشریح مشکلات بخش کارگری شهرستان از رییس قوه قضائیه درخواست کرد تا رسیدگی به مشکلات کیان تایر را مورد توجه ویژه قرار دهد. 

فتحی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی سرنوشت کیان‌تایر نیز مانند شرکت هپکو اراک و یا هفت تپه شده است، افزود: خصوصی سازی های غیرمنطقی این واحد تولیدی را به سرنوشت بدی گرفتار کرده است.

به گزارش تسنیم، در سال 1354 شرکت بی. اف . گودریچ با واگذاری سهام به صورت خصوصی در آمد و نام آن در دیماه 1355 به شرکت تولیدی کیان تایر تغییر پیدا کرد. بعد از انقلاب اسلامی کارخانه تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت و به فعالیت تولیدی خود ادامه داد.  در سال 1382 از سوی دولت به بخش خصوصی واگذار شد اما به دلیل نحوه عملکرد کارفرمای خصوصی از همان ابتدای واگذاری با مشکلات جدی مواجه شد که در نهایت در سال 87 از سوی وزارت صنایع وقت مسئولیت اداره کارخانه از کارفرمای جدید سلب و به هیات حمایت از صنایع واگذار شد.

بعد از آن به دلیل بروز مشکلاتی کارخانه به مدت 10 ماه تعطیل شد و مدیر عامل وقت کیان تایر در خرداد 1388 اعلام کرد: کارخانه کیان تایر به دلیل مشکلات اقتصادی به مدت ده ماه تعطیل شده بود که امروز به همت وزارت صنایع و معادن مجدد راه‌اندازی شد. در آذر ماه 99 بود که حکم ورشکستگی کارخانه صادر و کارخانه زیر نظر هیات ورشکستگی قوه قضاییه قرار گرفت .

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کیان تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟

به گزارش قدس آنلاین، پس از پخش «مختارنامه» در اوایل دهه ۹۰، زمزمه‌های ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» مطرح شد و رایزنی‌هایی برای نگارش فیلم‌نامه این سریال الف ویژه صورت گرفت.
به گفته جواد افشار، کارگردان آثاری چون «گاندو»، «کیمیا» و سریال تاریخی «جابر بن حیان» که ساخت مجموعه «حضرت معصومه(س)» هم به او سپرده شده است، فیلم‌نامه سریال به طور مشترک توسط او و حمید رسول‌پور نوشته شده و در ۳۰ قسمت آماده ساخت است ولی گویا ملاحظات و حساسیت‌های ساخت سریالی در رده آثار الف ویژه سبب تعلل در کلید خوردن این پروژه شده است، پروژه‌ای که سال‌هاست در دستور تولید سیمافیلم قرار دارد اما به نظر می‌رسد اولویت ساخت آن پس از سریال‌های بزرگی چون «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.

 ساخت سریال در جریان است
آنچه درباره تولید سریال حضرت معصومه(س) واضح است اینکه پروژه آماده تولید است اما به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای سیمافیلم و ساخت دو سریال بزرگ و پرهزینه در دست تولید، فعلاً در اولویت ساخت نیست. خبر جدیدی درباره جزئیات دقیق‌تر از سریال منتشر نشده و عوامل آن هم تمایلی به گفت‌وگو در این باره ندارند. جواد افشار پیش‌تر درباره ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» گفته بود: سال‌ها پیگیر این ماجرا و از بدو ورودم به این عرصه به فکر ساخت چنین سریالی بودم. او پیش‌تر اعلام کرده بود نسخه نهایی فیلم‌نامه پس از چندین بار بازنویسی تمام شده است و با اینکه سال ۱۴۰۰ خبر از ورود به مرحله پیش‌تولید داده بود اما با گذشت چند سال، همچنان پرونده ساخت سریال حضرت معصومه(س) مسکوت مانده اما به گفته کارگردان آن، مختومه نشده و همچنان موضوع ساخت این سریال فاخر در جریان است. 
افشار اما برای ساخت سریال مصمم است و به نظر می‌رسد ساخت این مجموعه را یکی از افتخاراتش در کارنامه کاری‌اش می‌داند. او در گفت‌وگویی تلویزیونی گفته بود مردم ما به خصوص دختران ایرانی و شیعه این حق را دارند که این بانوی گرانقدر اسلام را بشناسند و بدانند در چه جایگاهی هستند. وقتی 
امام موسی بن جعفر(ع) خودشان را فدایی دخترشان می‌دانند باید بدانیم ایشان چه جایگاهی دارند زیرا ایشان مسیر اهل بیت(ع) را در تاریخ از پلی عبور می‌دهند.

 همچنان در مرحله پیش‌تولید
مجتبی امینی که پیش از پذیرش دبیری جشنواره فیلم فجر به عنوان تهیه‌کننده سریال «حضرت معصومه(س)» معرفی شده بود، چندین بار اعلام کرده به محض آماده شدن شرایط از سوی سازمان صداوسیما و سیمافیلم، تیم تولید آمادگی کامل برای شروع پیش‌تولید نهایی و همچنین تولید این‌ اثر را دارد. او سال گذشته و همزمان با روز دختر درباره آخرین وضعیت ساخت این سریال، خبر از اتمام مرحله پیش‌تولید صفر آن داده و گفته بود: آرت بوک فاخری در این مرحله تهیه و تدوین شده که نقشه راهی برای پیش‌تولید و تولید این اثر ترسیم و روایت کرده است همچنین برای نخستین بار در صنعت فیلم‌سازی کشورمان از هوش مصنوعی در طراحی و اجرای این پروژه بهره گرفته‌ایم که نتایج استفاده از آن در تولید این اثر فاخر مشهود و ملموس خواهد بود.
با این همه در شرایطی که تهیه‌کننده و تیم تولید برای کلید زدن پروژه به همت تلویزیون و جیب سیمافیلم چشم دوخته‌اند اما هر سال به تعداد سریال‌های الف ویژه‌ای که قرار است در تلویزیون ساخته شود اضافه می‌شود همچون پوریای ولی، خواجه‌ نصیرالدین طوسی، سعدی و... که با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید، ساخت سریال‌های تاریخی هر سال گران‌تر از سال قبل می‌شود. 

 آماده اما در نوبت
تولید سریال «حضرت معصومه(س)» به عنوان یکی از سریال‌های الف ویژه سیمافیلم در دهه کرامت سال ۹۹ در جلسه مجمع نمایندگان استان قم با حضور رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، رئیس مرکز سیمافیلم، مدیر شبکه۳ سیما، جواد افشار (نویسنده و کارگردان) و مجتبی امینی (تهیه‌کننده) به تصویب رسید. پس از دیداری که عوامل تولید سریال در آن سال با تولیت حرم حضرت معصومه(س) داشتند، بنا شد این سریال در اولویت ساخت قرار بگیرد اما چهار سال است خبر جدیدی درباره روند تولید این مجموعه تلویزیونی منتشر نشده و فهرست بازیگران آن و دیگر عوامل تولید مشخص نیستند. اگرچه حساسیت‌هایی هم نسبت به تولید سریال‌هایی از این دست وجود دارد.
آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س) در آن دیدار گفته بود: وجود مراجع بزرگوار و خاستگاه انقلاب اسلامی بودن به حساسیت‌های قم می‌افزاید، همچنین ارتباط سریال حضرت معصومه(س) با قم نیز به حساسیت این سریال می‌افزاید.
با وجود اینکه هر سال همزمان با میلاد حضرت معصومه(س)، خبرهایی مبنی بر تولید سریالی با موضوع زندگی این بانوی بزرگوار از سوی سازندگان اعلام می‌شود که معمولاً تکرار اخبار سال‌های گذشته است اما در عمل اتفاق خاصی نمی‌افتد و به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی به عنوان سومین سریال الف ‌ویژه در دستور ساخت پس از سریال‌های «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.
این روزها که جواد افشار مشغول ساخت سریال «گاندو۳» و فیلم سینمایی‌اش است به نظر می‌رسد ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» باز هم به تعویق بیفتد. باید منتظر ماند و دید سرانجام تلاش عوامل تولید سریال حضرت معصومه(س) چه زمانی به ثمر می‌نشیند و نتیجه کار به اثری ماندگار و تماشایی در تلویزیون منتج می‌شود؟

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم